Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Sport

De dartborden van het merk Bull’s

De dartborden van het merk Bull’s

Bij het aanschaffen van een dartbord heb je de keus uit vele verschillende soorten dartborden. Het onderscheid zit in het materiaal, de dikte van de randen en het afwerkingsniveau. Eén van de grootste fabrikanten van dartborden is Bull’s. Al jarenlang worden deze dartborden gebruikt. Dat gebruik varieert van amateurdarters tot aan professionele competities waarbij de Bull’s dartborden gebruik worden.

Een kenmerk van een Bull’s dartbord is het feit dat het dartbord relatief hard is. In vergelijking met andere merken zijn de Bull’s dartborden een stuk harder. Dat is uiteraard een positief punt voor darters die een harde gooi hebben.

Op dit moment zijn er vier verschillende dartborden van Bull’s verkrijgbaar, te weten:

–      Bull’s Advantage 3 trainer

–      Bull’s Advantage 5.01

–      Bull’s Classic

–      Bull’s Shark pro

We kunnen daarbij stellen dat de Bull’s Advantage 501 het beste dartbord van Bull’s is. Dat kunnen we echter ook terugzien in de prijs. Dit dartbord is de duurste in het assortiment van Bull’s, samen met de Bull’s Advantage 3; eveneens een zeer goed dartbord.

Voor amateurdarters en darters die recreatief een pijltje gooien, zijn de overige twee dartborden uitermate geschikt. Deze dartborden zijn iets minder professioneel dan bovengenoemde twee dartborden. Je krijgt echter kwalitatief uitermate goede dartborden voor een mooi prijsje. Voor amateurdarters zijn de Bull’s Classic en Bull’s Shark pro dartborden bij uitstek om te oefenen.

Alle dartborden van het merk Bull’s kenmerken zich in ieder geval door dezelfde eigenschappen. Met een dartbord van Bull’s weet je dat de afwerking in orde is, dat de randen de juiste dikte hebben en dat je lang kan doen met het dartbord. De levensduur van het dartbord is relatief lang, onder andere doordat er gebruik wordt gemaakt van het harde(re) materiaal. Ook qua prijs zijn de dartborden van Bull’s erg interessant.

Bezoek de website voor : meer informatie