Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een incassobureau in Arnhem

Bent u net als ons bedrijf op zoek naar een incassobureau in Arnhem of omgeving? Dan kunt u terecht bij Van Loon Incasso Advocaten.

Bij ons bedrijf zijn we erg blij met onze werknemers. Iedereen levert goed werk en daar worden ze dan ook goed voor beloond. In de markt waar wij zitten is er echter wel echt een moordende concurrentie. Daarom hebben al onze medewerkers een concurrentiebeding in hun contract staan. Dit betekent dat als ze wel naar een concurrent van ons gaan dat ze dan een boete krijgen. Die boete kan best hoog oplopen en daar zijn mijn werknemers ook van op de hoogte aangezien het in hun contract staat en ze er dus voor getekend hebben. Nu is het zo dat laatst een medewerker van mij is overgestapt naar een concurrent. Dit is natuurlijk niet fijn want nu krijgen zij informatie over hoe het er hier aan toe gaat. We hebben de desbetreffende werknemer verschillende aanmaningen gestuurd want hij moet natuurlijk wel zijn boete gaan betalen voor contractbreuk en voor het concurrentiebeding. Daarom zijn we als bedrijf op zoek gegaan naar een incassobureau in Arnhem om ervoor te zorgen dat we ons geld krijgen waar we recht op hebben. We willen wel te maken hebben met een goed incassobureau en geen stelletje amateurs. Ze moeten echt weten waar ze mee bezig zijn en moeten professioneel te werk gaan.

Van Loon Incasso Advocaten

Om onze ex-werknemer toch zo ver te krijgen dat hij zou gaan betalen stuurden we er een incassobureau op hem af. Dit incassobureau moest alleen nog wel even gevonden worden. We deden wat research op het internet en daar kwam uit dat Van Loon Incasso Advocaten toch wel de beste was. We hadden hier nog helemaal geen ervaringen mee aangezien we nog een vrij nieuw bedrijf zijn. We legde contact met het bedrijf en het klonk allemaal erg goed en vertrouwd. We besloten om alles bij hen neer te leggen en weten nu vrijwel zeker dat het allemaal goed gaat komen. Bedankt alvast Van Loon Incasso Advocaten voor de goede en snelle service!

Bezoek de website voor : meer informatie