Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een kaasgroothandel? Makaashandel.nl heeft het!

Wil je graag meer kaas verkopen én ben je op zoek naar een kaas groothandel? Ma Kaashandel heeft verschillende soorten kaas in hun assortiment. Zo zijn er bepaalde kaassoorten die alleen via hun winkel te koop zijn. Door bij hun uitvoerende bestellingen te plaatsven, wordt het mogelijk om de verkoop van jouw product te laten stijgen! Dus ben je meteen aan het juiste adres voor alles wat met kaas en groothandels te maken heeft.

Wat is een kaas groothandel?

Een kaas groothandel heeft ee groot assortiment in verschillende kaas soorten. Het magazijn is ook veel groter dan die van een normale winkel waardoor er meer keuze is. Deze groothandelaren kopen hun kaas in bij producenten en hebben dus een directe relatie met deze producenten. Hierdoor kunnen ze goedkoper inkopen dan een winkelier die rechtstreeks product koopt van de fabrikant. Door hun grotere assortiment kunnen ze dus ook eerder genoegen nemen met minder omzet.

Een kaasgroothandel heeft meerdere winkels, in verschillende plaatsen en steden of landelijk verdeeld. Ze hebben veel verschillende kaassoorten in hun assortiment.

In Nederland zijn er eigenlijk twee soorten groothandels: de gespecialiseerde en unieke winkel voor die specifiek (of ongeveer) product en de groothandel die meerdere soorten product aanbiedt.

Je kunt op verschillende manieren kaas inkopen bij een groothandel: je kunt het rechtstreeks bestellen of via een uitvoerende partij. De eerste optie is de meest voorkomende, omdat het makkelijk is en je de kaas kunt proeven. Als je rechtstreeks bestelt, weet je zeker dat je de lekkerste kaas in huis haalt!

Welke soorten kaas verkoopt Ma kaashandel.nl?

Ma Kaashandel.nl heeft verschillende soorten kaas in hun assortiment, waaronder:

Appenzeller, Beemster xl, Boerenkaas xtra virgine, Brie oude kaascollectie (bijvoorbeeld lindebloesems brie, extra belegen), Camembert oude kaascollectie (bijvoorbeeld lindebloesem camembert xl en dillecamembert), Champignonkaas (diverse smaken zoals mild, zongerookt en wild), Goudse kaas (bijvoorbeeld xtra belegen, oud of jong), Hollandse nieuwe, Kaashammerkaas, Kameelontbijtkaas (met noten en rozijnen) en nog veel meer! Neem gerust een kijkje op de website!