Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken

Recent liet ik mijn proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik heel erg positief over gestemd! De kwaliteit is namelijk heel erg goed. Ik kreeg bij mijn bestelling te horen dat, nadat ik vroeg of dat ik een bepaalde kwaliteit papier moet kiezen, zij kwalitatief hoogstand papier voor de bladzijdes hebben. Namelijk 100 grams papier. En daarbij kun je de kaft wel zelf kiezen. Daar zijn vele verschillende opties voor! Zowel hele stevig kaften als iets flexibeler. Vervolgens manieren die er voor zorgen dat er geen lelijke krassen op je proefschriften kunnen komen etc. In dit blogje leg ik graag nog meer uit over Proefschriftenprinten.nl. Bijvoorbeeld over proefschrift ontwerp en proefschrift omslag.

Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

Nadat ik dus had besloten om proefschrift drukken te laten doen door Proefschriftenprinten.nl, ben ik ook gaan kijken naar hoe de voorbeeld proefschriften aan zo’n mooie omslag kwamen. Op de pagina Proefschrift omslag las ik dat ze bij Proefschriftenprinten.nl designers hebben zitten die ervoor zorgen dat je een prachtig ontwerp ontvangt en in een mooie kwaliteit geprint kan worden op de omslag van je proefschrift. Daarover hebben de designers erg nauw contact met de drukkers, om te praten over de mogelijkheden die ervoor moeten zorgen dat de omslag er zo mooi mogelijk op staat.

Levering proefschriften

Al na een week werden mijn proefschriften afgeleverd! Ik opende een van de dozen en ze zagen er prachtig uit! Ook mooi verpakt. Ik bladerde er snel doorheen en het viel mij op dat de bladzijdes inderdaad van een uitermate hoge kwaliteit zijn. Precies zoals mij als was verteld!

Mocht jij dus nog een drukkerij zoeken voor proefschrift drukken, dan kan ik dit bedrijf uit Ede zeker aanbevelen. Natuurlijk ben ik benieuwd of dat een van jullie dat gaat doen. Zo ja, dan hoor ik het resultaat graag in een reactie.

Bezoek de website voor : meer informatie