Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Op de website van Jilster (Jilster.nl) kwamen wij een leuk idee tegen voor afscheid groep 8. Daar kun je namelijk je eigen tijdschrift laten maken! Op die manier kun je er hele leuke verhalen in kwijt die groep 8, de juf of ieder kind voor zich, nooit meer zullen vergeten! Dit vonden wij zo’n leuk idee, dat we dan ook zijn gestart met het ontwerpen. In dit artikel zal ik niet alleen vertellen hoe het ontwerpen ging en hoe het eindresultaat was. Maar ook waarom wij naar een afscheidscadeau op zoek zijn en hoe we Jilster hebben gevonden.

Cadeau afscheid groep 8

Laatst kwam een ouder op het idee om een afscheid groep 8 cadeau te gaan zoeken. Omdat dat een heel leuk idee zou zijn voor de juf, die haar uiterste best heeft gedaan voor ieder kind uit groep 8 om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken. Samen met een aantal ouders zijn we daarom begonnen met het opdoen van inspiratie voor het afscheidscadeau. Maar eigenlijk waren we het er allemaal mee eens dat we niet iets geknutseld wilden geven. Of een standaard ansichtkaart. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al snel vonden wij de website Jilster. Daar kun je dus je eigen tijdschrift ontwerpen. Qua tekst kun je ieder kind uit groep 8, en de ouder daarvan, een stukje laten schrijven uit het schooljaar van groep 8 dat hij of zij nooit meer zal vergeten. Dit stelden wij dan ook bij de anderen voor. En iedereen was direct enthousiast geraakt! Na een paar dagen hadden wij het stukje tekst van iedereen al ontvangen. Vervolgens zijn we begonnen met het ontwerpen zelf. We konden bepaalde lay-outs kiezen. En we hebben foto’s toegevoegd voor een leuke opmaak.

We hebben het afscheidscadeau van groep 8 inmiddels binnen. En het ziet er fantastisch uit! Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om voor zoiets naar Jilster te gaan.

Bezoek de website voor : meer informatie