Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Management

Small business ideas for small towns

Hoewel kleine steden misschien niet hetzelfde voetgangersverkeer hebben als grote steden, kunnen ze toch bruisen van activiteit en het ideale startpunt zijn voor een groot aantal verschillende bedrijven. Nog een goede factor? Er kunnen tal van zakelijke mogelijkheden voor het grijpen liggen. U hoeft alleen maar de juiste te vinden!

 

Als u een bedrijf wilt beginnen, maar het moeilijk vindt om uw lijst te beperken tot één succesvol bedrijfsidee voor uw kleine stad, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben je rugdekking. 

 

We hebben een aantal van de meest veelbelovende potentiële bedrijfsideeën voor kleine steden op een rijtje gezet. Lees hieronder verder en bedank ons later.

 

1. Koffieshop en bar

Als u denkt aan uw buurtkoffiehuis en -bar, denkt u misschien niet aan hetzelfde etablissement. Maar als uw stad klein genoeg is, en de klanten schaars, dan is het samenvoegen van deze twee zakenideeën misschien net wat de burgemeester nodig heeft.

 

Voordat u ons gaat vertellen dat het combineren van naschoolse 12-jarigen en 21-jarigen op de universiteit een vreselijk idee is, moet u ons even aanhoren. We stellen geen volwaardige bar voor, maar gewoon een koffiehuis dat na 16 uur ook wijn en bier serveert. Het concept achter het zijn een coffeeshop die alcohol serveert is dat in de post-middag uren, koffie consumptie begint te taps toelopen aanzienlijk. Als u op zoek bent om later open te blijven en het geld nodig, het vullen van een extra behoefte in uw kleine gemeenschap is de perfecte business idee. Nu heb je niet alleen een plek voor zakelijke bijeenkomsten en freelancers, maar ook voor happy hours en eerste afspraakjes.

 

Een extra ding om in gedachten te houden is om ervoor te zorgen dat uw coffeeshop ontwerp zowel een mid-dag en een post-werk menigte aanspreekt. Niets zegt meer charme dan een eenvoudige, ontspannen zakelijke inrichting. Kiezen voor een ontwerpconcept dat is echt en bescheiden, samen met een coffeeshop POS die zal maken bestellen voelen als een briesje, zal geschikt zijn voor de meeste klanten en bieden dat kleine stad ambiance patroons hunkeren. 

 

 

 

2. Verzorging van huisdieren en pension

Pet Businesses zijn een $ 60 miljard industrie in de Verenigde Staten, dus het is gewoon logisch dat een kleine stad ten minste een huisdier grooming of pension faciliteit of een combinatie van de twee heeft om aan te boren in het potentieel. De huisdierenindustrie is er ook een die geen tekenen van vertraging vertoont. In 1988 bezat 56 procent van de huishoudens in de Verenigde Staten een huisdier, in 2016 sprong dat percentage omhoog naar 65. Dit betekent dat er bijna 80 miljoen huishoudens in de VS zijn met ten minste één huisdier.

 

Verzorging en pensionering van huisdieren zijn ook bedrijven waar gemak en afstand ertoe doen, waardoor ze perfecte ideeën zijn voor bedrijven op het platteland. Niemand wil twee steden verder rijden om zijn huisdier af te zetten voor een trimbeurt, noch terugrijden om het op te halen. Aangezien de meeste kleine steden niet over een huisdier specialiteit keten zoals een Petco, kunnen bedrijven ook profiteren van het ontbreken van een grote dierenwinkel waar eigenaren meestal zou kopen voedsel, speelgoed en kleding voor hun huisdieren. Als u uw bedrijf goed plant, kunt u de one-stop-shop worden voor alles wat harig is. En dat vertaalt zich in grote winsten.

 

Het starten van uw eigen dierenwinkel hoeft niet ontmoedigend te zijn. Om te beginnen, zoek een dierenwinkel POS dat al het zware werk voor u doet en zal helpen om meer shoppers in trouwe stamgasten te veranderen. 

 

 

3. Kleding boetiek

Een van de belangrijkste voorzieningen die kleine steden vaak missen, is fatsoenlijk winkelen. En dan bedoelen we niet alleen een groot winkelcentrum. Vaak moeten inwoners van kleinere steden en gemeenten heel wat kilometers afleggen voor de basisbehoeften aan kleding. Daarom zal het starten van een kledingboetiek je niet alleen op de kaart zetten, maar zal je ook een populaire bestemming worden voor de meeste inwoners in de buurt. Je zult zowat de vervanger van het winkelcentrum zijn voor alles wat met tieners te maken heeft. Zorg er alleen wel voor dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en kleding POS technologie.

 

 

 

4. Vape winkel

Hoewel dit lijkt misschien een zeer niche markt voor een kleine stad bedrijf, de realiteit is dat de vaping industrie (en de gemeenschap) is momenteel exploderende in de VS. Om u een idee van hoe groot de vaping markt is, Quartz gemeld dat Yelp heeft 10.591 “vape winkels” momenteel opgenomen in hun database. Dat is een enorm aantal, zeker als je bedenkt dat het traditionele roken gestaag blijft afnemen. Afhankelijk van waar je je in het land bevindt, zal het openen van een vape shop in sommige staten makkelijker zijn dan in andere, vanwege de regelgeving van de staat. Zorg er dus voor dat u de wetten van uw staat controleert voordat u dit zakenidee nastreeft. Als u uw onderzoek hebt gedaan, hebt u ook technologie nodig die u helpt om aan de regels te voldoen. Zorg er bij het kiezen van uw vape POS-oplossing voor dat u een systeem kiest met ingebouwde tools die u helpen de lokale en federale regelgeving te volgen. Bronnen zoals VapeMentors kunnen u ook helpen begeleiden bij het opstarten van uw bedrijf.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/