Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Mobiliteit

Techzorg, uw gezondheidstechnoloog voor adl hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen

We willen graag allemaal mobiel blijven, op pad kunnen gaan en zo van onze vrijheid genieten. Toch kan het gebeuren dat alles niet meer vanzelf gaat. Is dat bij u het geval, dan is dat geen reden om in paniek te raken. Dankzij de hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen van Techzorg kunt u nog steeds op pad gaan en genieten van alles wat het leven u te bieden heeft.

Naast hulpmiddelen voor buitenshuis, kan Techzorg u ook helpen als het gaat om het zelfstandig thuis blijven wonen. U kunt hierbij denken aan drempelhulpen en hulpen voor op het toilet of in de badkamer, maar ook ADL-hulpmiddelen en loophulpmiddelen. Dankzij de hulpmiddelen van Techzorg kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen én gewoon op pad gaan wanneer u dat wilt.

Meer over Techzorg

Techzorg is een klein bedrijf waarbij de zorg en de techniek perfect samen gaan. Kenmerkend zijn de professionaliteit, de perfecte service en de korte lijnen. Daarnaast beschikken de werknemers over jarenlange ervaring als het gaat om aanpassingen, advisering en het voorlichten van verschillende hulpmiddelen.

Bij Techzorg geniet u altijd van een gratis persoonlijk advies waarbij de adviseur bij u thuis komt. Op deze manier kan er goed en zorgvuldig gekeken worden naar welk hulpmiddel voor u het meest geschikt is. er is een groot assortiment hulpmiddelen beschikbaar, de kans is dus groot dat er ook voor u een geschikt middel tussen zit. Uiteraard heeft de adviseur ruime ervaring in het adviseren van het juiste hulpmiddel, zodat u echt verder komt. Ook kunt u bij Techzorg terecht voor de in- en verkoop van gebruikte hulpmiddelen.

Naast hulpmiddelen voor in huis kunt u bij Techzorg ook terecht voor hulpmiddelen voor buitenshuis. Hierbij kunt u denken aan een looprek, maar bijvoorbeeld ook scootmobielen, rolstoelen en fietsen. Deze hoeft u overigens niet altijd aan te schaffen, het is ook mogelijk bepaalde hulpmiddelen te huren. Ideaal wanneer u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft, bijvoorbeeld na een operatie.

Scootmobielen en rolstoelen

Bent u van plan een nieuwe scootmobiel aan te schaffen? Dan zit u bij Techzorg helemaal goed. Hier kunt u terecht voor een simpele, opvouwbare scootmobiel die eenvoudig mee in de auto kan, maar ook voor heel uitgebreide scootmobielen. Daarnaast kunt u ook bij Techzorg terecht voor de service en onderhoud aan de scootmobiel. Woont u daarnaast binnen de regio, dan komen zij zelfs bij u aan huis wanneer de scootmobiel reparatie of onderhoud nodig heeft.

Ook voor een rolstoel kunt u bij Techzorg terecht. Deze kan gekocht worden, maar het is ook mogelijk er één te huren. Dit is ideaal wanneer u de rolstoel tijdelijk nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie. Er zijn zowel handbewogen als elektrische rolstoelen verkrijgbaar. Ook hierbij kunt u voor de reparatie en het onderhoud bij Techzorg terecht. Daarnaast is het ook bij de rolstoelen zo dat een adviseur graag bij u thuiskomt om u van informatie te voorzien, of dat er iemand bij u langskomt om de rolstoelen te repareren wanneer dit nodig is.

Openingstijden

Bezoek enkel op afspraak.

Maandag 08:30–20:00

Dinsdag 08:30–20:00

Woensdag 08:30–20:00

Donderdag 08:30–20:00

Vrijdag 08:30–20:00

Zaterdag 09:00–12:30

Zondag GESLOTEN

 

https://techzorg.nl/