Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Vervoer en transport

Touringcarbedrijf voor touringcar huren

Laatst moest ik een touringcar huren en vond ik het touringcarbedrijf Noot. Daar las ik op de website dat zij voor allerlei verschillende activiteiten in te zetten zijn voor het vervoer met een touringcar. Zo ook voor dagtochten. Iets waar wij in geïnteresseerd zijn! En ook hoorden wij via via dat je bij Noot Personenvervoer ook een complete dagtocht kunt laten organiseren. Zo kiezen wij dan de bestemming uit en de daarbij behorende activiteit. En de rest regelt Noot, naast het gebruikelijke vervoer met een touringcar.

Touringcar huren bij Noot

Toen ik een touringcar huren moest, kreeg ik de tip om eens naar Noot Personenvervoer te kijken. Ik ging naar hun website toe en las daar dus dat zij ook dagtochten organiseren. Iets wat ik via iemand anders al eens over had gehoord. In het overzicht stonden vele verschillende soorten dingen! Over het algemeen voor de iets oudere doelgroep. Perfect! Want dat is bij ons ook het geval. Iets wat ons direct opviel was een cruise over het water bij Spakenburg en in diezelfde plaats een bezoekje brengen aan het museum. Ook is dat vanaf onze plaats niet zo ver rijden. Dus dat scheelt ook weer. Ook qua prijs per persoon natuurlijk.

Het dagje uit

Op de dag van het dagje uit stond de touringcar al vroeg klaar. Ook iedereen die mee ging daar naartoe waren er vroeg bij, waardoor we vroeg en in ieder geval op tijd konden vertrekken. Het viel iedereen ook op dat de chauffeur heel goed omging met de bewoners van het tehuis waarvoor wij het dagje uit hadden geregeld.

Uiteindelijk verliep de reis hartstikke goed en waren wij allemaal heel erg tevreden over de touringcar. Ook het dagje uit was heel erg leuk.

Dus wanneer jij een touringcar wilt huren, dan kunnen wij Noot Personenvervoer zeker aanbevelen!

Bezoek de website voor : meer informatie