Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Banen en opleidingen

Vasculair diagnostisch laborant

Wat ga je doen

Als vasculaire diagnostische laboratoriumtechnicus (vasculaire laboratoriumtechnicus) moet u onafhankelijk vasculair onderzoek doen onder de eindverantwoordelijkheid van een medisch deskundige en poliklinische en klinische niet-invasieve vasculaire diagnoses stellen die u wilt toelichten en beschrijven. Voer vasculaire onderzoeken uit in verschillende specialiteiten, waaronder neonatologie en nefrologie. Veel voorkomende onderzoeken zijn onder meer duplex dubbele aorta, bilaterale halsslagaders, looptest en enkel-brachiale index, veneuze trombose met dubbele ketens. Daarnaast woon je wekelijks vaatvergaderingen bij en werk je nauw samen met medische experts.

Naast patiëntenzorg doen we ook mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Het examen dat u uitvoert, kan soms lang duren en kan de patiënt nerveus maken. Onderdeel van het werk is de bijdrage aan herinneringen.

Omgang met mensen is daarom een ​​belangrijk onderdeel van je werk. Je begeleidt de patiënt en stelt hem gerust.

Wat we van je verwachten

U dient in het bezit te zijn van een diploma van het HBO Laboratorium Vasculaire Diagnostiek.

Je hebt aantoonbare up-to-date ervaring op dit gebied. Als laboratoriumtechnicus vaatdiagnostiek werk je voornamelijk in de AMC-locatie.

De ideale kandidaat:

Het is het beste om ten minste één jaar relevante klinische ervaring te hebben;

Flexibel, communicatief vaardig en spreekt vloeiend Nederlands;

Is een gepassioneerd multidisciplinair teamlid;

Werkstijl met motivatie en oplossingen;

Zie en grijp kansen om patiënten te behandelen;

Kan taken zelfstandig uitvoeren;

Beschikken over goede communicatieve vaardigheden, denken graag samen en kunnen duidelijk zijn grenzen aangeven.

Waar ga je werken

Het Vasculair Centrum maakt deel uit van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. In het midden van het bloedvat bevinden zich twee vasculaire holtes, beide voorzien van een Philips Affinity echografiesysteem, een Elcat-angioscoop voor drukmeting en een loopband voor inspanningstesten. Momenteel bestaat het vasculaire centrum van AMC uit drie vasculaire medewerkers, van wie er één ook een volledige reeks radiologische werkzaamheden verricht. Voor dit soort vacatures zijn wij op zoek naar een collega die gespecialiseerd is in vaatcentrumactiviteiten.

Wat we je bieden

Wij voorzien je van voldoende ontwikkelings-, verdiepings- en verbredingsmogelijkheden, aanvullende opleidingen en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een geïnspireerde professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

Op basis van een 36-uursalaris ligt het totale salaris tussen € 2.769 en € 3.712 per maand (8 CAO UMC).

Het salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).

Ten eerste zorgen we voor een arbeidsovereenkomst van 12 maanden, bij een goede prestatie wordt verwacht dat deze vast wordt aangenomen.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.

Samen met ons heb je onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/specialist.html