Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Beauty en verzorging

Waarvoor gebruik je bepanthen creme?

Wil je graag weten waar Bepanthen creme voor gebruikt kan worden? Lees dan snel verder! Bepanthen creme is een verzorgende crème die ter verzachting en hydratatie van de huid kan worden gebruikt. Daarnaast is Bepanthen creme ook uitermate geschikt om ruwe en schrale handen, voeten en benen te verzorgen. Geprikkelde of geïrriteerde huid? Bepanthen lost het op! Bepanthen creme is er dus voor de huid.

Bepanthen tattoo creme

Bepanthen creme kan ook gebruikt worden voor de verzorging van een tattoo. Het is belangrijk om een tattoo regelmatig te verzorgen, zodat de kleuren mooi blijven en de tattoo goed kan genezen. Bepanthen creme werkt hydraterend en beschermt de huid, waardoor het perfect is voor tattoo verzorging. Dus: wil je Bepanthen creme gebruiken? Denk dan aan huidverzorging of tattooverzorging!

Wat Bepanthen creme niet doet

Bepanthen crème is een milde, hydraterende en verzorgende crème. Bepanthen crème werkt kalmerend op de huid en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Bepanthen crème kan worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen vanaf drie maanden. Bepanthen crème is niet schadelijk voor het milieu of je huid en geeft geen vlekken. Bepanthen crème is daarom geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Bepanthen crème is niet geschikt voor het reinigen van je huid of het verwijderen van make-up.

Dus Bepanthen is perfect om te gebruiken als:

– Huidverzachter

– Hydraterende crème

– Tattoo verzorging

– Verfrissende crème

Tattoo verzorging

Als je net een tattoo hebt gezet is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Een tattoo is namelijk een open wond en die moet goed genezen. Bepanthen tattoo crème kan hierbij helpen. Bepanthen tattoo crème hydrateert en beschermt de huid, waardoor je tattoo mooi blijft en goed kan genezen. De creme zorgt er ook voor dat de kleuren en de lijnen van je tattoo mooi blijven. Het is dus erg belangrijk dat deze verzorging gebruikt!