Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

Goedkope houten vloeren kopen

Ik ben op zoek naar een houten vloer, ik wil graag goedkope houten vloeren kopen. Ik ga namelijk per augustus verhuizen en ik wil een goedkope houten vloeren kopen voor mijn nieuwe kamer. Ik weet verder nog niet wat voor vloer als die maar van goede kwaliteit is en de prijs lekker laag ligt. Ik ga dus daarom even zoeken waar ik het beste alles kan kopen voor in mijn nieuwe kamer. Mocht je een leuk bedrijf weten waar ik dat voor een mooie prijs kan kopen, dan verneem ik dat graag van je in een reactie onder dit blogje.

 

Aankoop houten vloeren

Om de aankoop houten vloeren te voltooien, moet ik eerst zoeken naar een bedrijf wat die vloeren daadwerkelijk verkoopt. Ik ben dus gaan Googelen op houten vloeren en vond al snel de website van Bax Houthandel. Voor een zeer lage prijs verkoopt het bedrijf hoge kwalitatieve vloeren. De lage prijs heeft een goede reden, namelijk dat zij een eigen fabriek hebben en er dus geen tussenhandel plaatsvind. Daardoor komt er geen toegevoegde waarde van andere bedrijven en blijft de prijs laag. Ik ben benieuwd wat het bedrijf allemaal in het assortiment heeft. De website is in ieder geval veelbelovend en zeker het kijken waard. Van Teak houten vloeren tot eiken houten vloeren, noem het maar op, ze hebben het allemaal. En dat tegen een zeer mooie prijs!

 

Showroom Bax Houthandel

Ik ben naar Barneveld afgereisd om de showroom Bax Houthandel te bezoeken. Het is een redelijk grote showroom wat zeer netjes is ingedeeld. Ik werd meteen vriendelijk aangesproken door een medewerker en samen hebben we gekeken wat voor mij de mooiste optie is als houten vloer in mijn kamer. Ik had voor de zekerheid wat foto’s gemaakt zodat we samen konden kijken wat er het mooist in pastte.


Kortom: Het personeel is zeer vriendelijk, de prijzen zijn laag en de kwaliteit is hoog. Wat wil je nog meer? Neem daarom eens een kijkje in de showroom van Bax Houthandel!

Bezoek de website voor : meer informatie