Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Auto’s en Motoren

Alles over Sonax Profiline

Sonax Profiline is een assortiment polijstproducten van het Duitse bedrijf Sonax. Het assortiment is ontworpen om je te helpen met minimale inspanning een hoog afwerkingsniveau van de lak van je voertuig te bereiken. Je kunt kiezen uit twee verschillende typen namelijk Profiline en Profiline Ultra Finish. Beide zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm of als voorgeweekte doeken.

Sonax polijstproducten

Sonax polijstproducten zijn speciaal ontworpen om je te helpen de krassen te verwijderen die kunnen optreden tijdens het polijstproces. De Sonax Profiline-lijn is een compleet assortiment schuurmiddelen, poetsmiddelen en verbindingen die voor verschillende delen van het proces worden gebruikt. De Profiline Cutting Compound is een schuurmiddel dat wordt gebruikt om diepe krassen van lak te verwijderen voordat het wordt gepolijst. Het werkt op elk soort lak. Het doet dit door het verwijderen van zware schade veroorzaakt door onjuist wassen of mechanische schade. Het middel werkt door af te breken in kleine deeltjes die deze fijne krassen verwijderen. Hierdoor wordt de afwerking van je auto weer glad en glanzend.

Profiline

Sonax Profiline is een polijstmiddel dat gebruikt kan worden om krassen van lak te verwijderen. Het is een fine cutting compound, wat betekent dat het alleen mag worden gebruikt in de laatste fasen van je polijstproces. Sonax Profiline is geschikt voor gebruik met een orbitale of roterende polijstmachine.

Profiline Fine Cutting Compound

Profiline Fine Cutting Compound is een 2-staps polijstmiddel dat krassen van de lak van je voertuig kan verwijderen. Het werkt om de glans en helderheid van je lak te herstellen. Het helpt ook om lichte oxidatie te verwijderen. Dit geeft je een gladde afwerking na slechts één keer polijsten. Deze cutting compound wordt gebruikt als onderdeel van het 3-stappensysteem voor het polijsten van lak. Het verwijdert milde tot matige onvolkomenheden van autolak-afwerkingen, zoals fijne krassen.

Profiline Ultra Fine Cutting Compound

Om Profiline Ultra Fine Cutting Compound te gebruiken, wordt aanbevolen om een ​​dunne laag product op het oppervlak van je voertuig te spuiten. Gebruik vervolgens een schone polijstdoek van microvezel om de verbinding in de verf in te werken. De kracht van dit product stelt je in staat om kleine beschadigingen te verwijderen terwijl je een ultrafijne afwerking achterlaat. Dit product is perfect voor het verwijderen van lichte onvolkomenheden van de lakafwerking van je voertuig zonder enige glans op te offeren die gebruikelijk is bij andere schuurmiddelen. Door een microvezeldoek te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld wol of katoen, kun je maximale resultaten behalen zonder krassen.