Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Telefonie

Via Klantenservicetelefoon kun je bellen met je energieleverancier

Bellen met Essent kun je doen als je een vraag hebt over je laatste factuur. Als je bepaalde klantgegevens wilt wijzigen. En ook als je nieuwsgierig bent naar maatregelen die je zou kunnen nemen om jaarlijks flink te bezuinigen op je energiekosten. Essent-medewerkers kunnen je zinvolle tips geven om dat te bereiken. Hier alvast een paar voorbeelden. -Zorg dat je over een goed onderhouden, moderne Cv-ketel beschikt. Schone ketels gaan langer mee, hebben minder storingen en zijn ook nog eens een stuk veiliger; -Laat een expert controleren of vloer, ramen, dak en gevel van je huis goed zijn geïsoleerd. NB blijf wel goed ventileren, dit is uitermate belangrijk voor je gezondheid. -Gebruik ledlampen, deze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Ledlampen zijn als het ware een combi tussen spaarlampen en gloeilampen. -Wacht met het draaien van de was tot de trommel vol is. Halve wasjes kosten veel water en energie. Informeer ook eens naar een milieuvriendelijke warmtepompdroger.

Het telefoonnummer Dell, waar vind je dat in een paar tellen? Bel met 1840 en je wordt direct doorverbonden! 1840 is het nummer van Klantenservicetelefoon. Dit online en telefonische platvorm is er voor bedrijven en particulieren. Klantenservicetelefoon kan je ook interessante achtergrondinformatie geven.

Wist jij bijvoorbeeld dat Dell in 1984 is opgericht door Michael Dell, destijds nog student? In 1992 stond de firma voor de eerste keer in de Fortune 500 lijst van grootste bedrijven wereldwijd. Innovatief bij Dell was destijds dat pc’s pas in elkaar werden gezet als er een bestelling was binnengekomen. Met andere woorden: er werden geen grote voorraden aangehouden en de voorraadkosten waren daardoor extreem laag. Inmiddels zijn er ook kant-en-klare personal computers te koop. Het hoofdkantoor van Dell staat in Round Rock, Texas. Er zijn bij alle vestigingen in totaal zeker 110.000 mensen werkzaam. Dell maakt pc’s, printers, televisies, software, pda’s en servers. Wil je meer weten kijk dan eens op dell.com.

Bezoek de website voor : meer informatie