Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Bedrijven

Continuous Improvement Software voor verbetering van je bedrijf

Een succesvol bedrijf is een bedrijf dat alsmaar blijft groeien. Deze groei wordt vaak tegengehouden door processen binnen het bedrijf die niet lekker lopen. Doormiddel van Continuous Improvement Software wordt het mogelijk gemaakt om een dergelijke zwakke schakel binnen de procesketen te vinden. Hierdoor wordt verlies binnen de keten vermindert en zal deze beter en sneller lopen, waardoor jouw bedrijf kan blijven groeien.

Hoe werkt het?

Doormiddel van enkele functies van de software worden werknemers aangespoord om te ontdekken, te testen en nieuwe ideeën te implementeren.

Een dergelijke belangrijke functie is bijvoorbeeld het verschaffen van een online vergaderingsplatform. Op deze manier wordt samenwerking verzekerd, zodat werknemers elkaar kunnen helpen met projecten of elkaar kunnen vragen voor middelen om de gestelde doelen te bereiken. Ook is het handig voor een werkgever om op deze manier in de gaten te houden wat er gebeurt binnen het bedrijf en waar verbeteringen kunnen worden gemaakt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bepaald team wat meer begeleiding nodig heeft bij een project of dat een groepsleider iets meer training nodig heeft. Continuous Improvement Software kan helpen bij het opsporen van deze verbeterpunten.

Een andere belangrijke functie is de mogelijkheid om suggesties te geven. Net zoals het in het echt mogelijk is om suggesties van iedereen op een plakbord te zetten met post-its, is het ook mogelijk om dit online te doen. Het verschil tussen beide is echter dat het sneller zichtbaar is voor de werkgever waar de verbeterpunten liggen. Zo kunnen alle suggesties door de software duidelijk worden samengevat.

https://ezfactory.nl/en/continuous-improvement-software/