Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Hobby en vrije tijd

Gouden munten verkopen

Heb je in de kast nog oude munten liggen die je wilt verkopen omdat er nog waarde op zit? Verzamelde munten van een erfenis maar zelf geen interesse? Bij Kevelam is het mogelijk om munten te verkopen. Zo blijf je niet altijd zitten met deze munten maar krijg je er wat voor terug. Voor gouden munten is dit dan ook goed mogelijk.

 

Waar verkoop ik gouden munten?

Kevelam handelt in allerlei verzamelmunten in Goud en zilver. Zoals beleggingsmunten, guldens, rijksdaalders, goudbaren en andere munten. Het kost weinig tijd om deze munten door te verkopen wat zorgt voor lagere marges tussen aan- en verkoop. Zij bepalen dan ook zelf de reële prijs van de munten die je inlevert bij ons. Het bod wordt gelijk contant aan jou betaalt of wordt het overgemaakt naar je betaalrekening. Het is geen belemmering als de omvang heel klein of groot is, bij Kevelam is alles mogelijk.

 

Welke gouden munten zijn er?

Wanneer je niet bezig bent met het verzamelen van gouden munten zul je ervan versteld staan hoeveel soorten munten er zijn. Zo zijn er verschillen in karaat, zo is er 24 karaat goud, 22 karaat en 18 karaat te verkrijgen. Bij Kevelam kun je munten verkopen als Gouden Tientjes, Krugerrands en Maple Leafs. Bij Kevelam ben je verzekerd van jarenlange ervaring en hele goede reputatie door heel Nederland, ook zijn zij aangesloten bij de Koninklijk Nederlandse Munt. 

 

Interesse in het verkopen van gouden munten?

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van gouden munten? Bekijk dan eens de website van Kevelam voor meer informatie over de mogelijkheden.