Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zakelijke dienstverlening

Houdt u van makkelijk? Laat uw postkaarten online maken!

Postkaart versturen

Postkaarten drukken het wordt steeds meer gedaan. Een persoonlijke kaart geven die je zelf ontworpen hebt voor een speciaal iemand. Bij postkaarten drukken kun je echt overal aan denken alles wat je verzint zou gedrukt kunnen worden op een postkaart. 

E-cards

Een postkaarten versturen kan om verschillende redenen gedaan wordt, misschien zit iemand in het ziekte bed, of is iemand jarig, is er een kindje geboren. Er zijn zoveel redenen om iemand een kaartje toe te sturen, alleen wordt het tegenwoordig steeds minder gedaan. Online worden er nog wel kaarten verstuurd, maar dit zijn e-cards. Deze zijn toch wel anders dan een echte papieren postkaart die je op de bus moet doen. Bij een e-card kan je zelf een kaart maken en versturen, ook nog met effecten. Deze wordt dan via de mail naar diegene toegestuurd en kan dan zo het kaartje openen.

Persoonlijke postkaarten

Ga je postkaarten drukken, dan kan je deze helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Dit kan zijn met een of meerdere foto’s, een tekst of gewoon beide opties. Een eigen ontworpen postkaart is een echt persoonlijk kaart voor de persoon waar die naar gericht is. Je hoeft natuurlijk niet altijd een kaartje te versturen om een reden, soms is het ook leuk om spontaan een kaart op de bus te doen. Ook hier zijn genoeg kaartjes voor. Gewoon om te zeggen dat je diegene mist of om te laten blijken dat je van diegene houdt. Postkaarten drukken is hier ook een ideale manier voor om dit te laten blijken op een originele manier te laten blijken.

Soorten kaarten

Je hebt twee soorten kaarten een postkaart dus om een boodschap over te brengen naar iemand, maar ook is er een ansichtkaart. Deze wordt vanaf een vakantieplek verstuurd naar het thuisfront of naar familie vrienden en kennissen worden gestuurd. Hierop staat dan vaak de groetjes uit… en dan de plaats waar je verblijft.

Een postkaart kan een platte kaart zijn gemaakt van karton of een vouwkaart. Ook deze is gemaakt van karton. Een vouwkaart verstuur je in een envelop met daar de gegevens op van de persoon naar wie de kaart gestuurd moet worden. En meestal aan de rechter bovenhoek plak je dan een postzegel. Bij een platte postkaart is de kaart in twee helften verdeeld. Aan de ene kant heb je schrijfruimte de linkerkant is dit en aan de rechterkant is een postzegel vakje aangegeven en er staan lijnen waar je het adres op kan schrijven.

Bezoek de website voor : meer informatie