Archive for the ‘Telefonie’ Category

Posted by at januari 3, 2019

Category: Telefonie

Tags: ,

Bellen met Essent kun je doen als je een vraag hebt over je laatste factuur. Als je bepaalde klantgegevens wilt wijzigen. En ook als je nieuwsgierig bent naar maatregelen die je zou kunnen nemen om jaarlijks flink te bezuinigen op je energiekosten. Essent-medewerkers kunnen je zinvolle tips geven om dat te bereiken. Hier alvast een paar voorbeelden. -Zorg dat je over een goed onderhouden, moderne Cv-ketel beschikt. Schone ketels gaan langer mee, hebben minder storingen en zijn ook nog eens een stuk veiliger; -Laat een expert controleren of vloer, ramen, dak en gevel van je huis goed zijn geïsoleerd. NB blijf wel goed ventileren, dit is uitermate belangrijk voor je gezondheid. -Gebruik ledlampen, deze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Ledlampen zijn als het ware een combi tussen spaarlampen en gloeilampen. -Wacht met het draaien van de was tot de trommel vol is. Halve wasjes kosten veel water en energie. Informeer ook eens naar een milieuvriendelijke warmtepompdroger.

Het telefoonnummer Dell, waar vind je dat in een paar tellen? Bel met 1840 en je wordt direct doorverbonden! 1840 is het nummer van Klantenservicetelefoon. Dit online en telefonische platvorm is er voor bedrijven en particulieren. Klantenservicetelefoon kan je ook interessante achtergrondinformatie geven.

Wist jij bijvoorbeeld dat Dell in 1984 is opgericht door Michael Dell, destijds nog student? In 1992 stond de firma voor de eerste keer in de Fortune 500 lijst van grootste bedrijven wereldwijd. Innovatief bij Dell was destijds dat pc’s pas in elkaar werden gezet als er een bestelling was binnengekomen. Met andere woorden: er werden geen grote voorraden aangehouden en de voorraadkosten waren daardoor extreem laag. Inmiddels zijn er ook kant-en-klare personal computers te koop. Het hoofdkantoor van Dell staat in Round Rock, Texas. Er zijn bij alle vestigingen in totaal zeker 110.000 mensen werkzaam. Dell maakt pc’s, printers, televisies, software, pda’s en servers. Wil je meer weten kijk dan eens op dell.com.

Bezoek de website voor : meer informatie

Bent u op zoek naar een goede en stevige houder voor je TomTom navigatie systeem? Dan bent u op het goede webadres! Onze universele TomTom houder past op vele modellen TomTom navigatie systemen. Gebruik de TomTom zuignap houder bijvoorbeeld als u de TomTom achter de raam wilt bevestigen. Bevestig de houder met de krachtige zuignap met een draaiknop aan de voorruit of dashboard. U kunt veilig op weg navigeren!

Binnenkort op vakantie? Check of er genoeg zuigkracht in zit! Niks is vervelender als je TomTom navigatie van je raam valt tijdens het rijden wanneer je het echt nodig hebt!

Voor dat u vertrekt, maak je binnen raam goed schoon, maak je zuignap van binnen goed schoon, zet er paar druppels water in de zuignap houder en duw het goed aan tegen het raam. Draaiknop aandraaien en klaar is Kees! U kunt ook als alternatief ipv water ook beetje haargel gebruiken, hierdoor blijft je zuignap langer vast zitten! 

Is uw zuignap raam houder aan een nieuwe toe? U heeft een nieuwe raam houder voor slechts € 8,75 incl. verzending! Uitgebreid getest door onze kopers! Waarom zou uw oude niet goedwerkende zuignap nog gebruiken? Voor gering bedrag heeft u een nieuwe houder waar u nog vele jaren mee kan doen! 

De TomTom zuignap is compatibel met de volgende modellen:

  • GO LIVE 800 – GO LIVE 825
  • ONE 125 – ONE 125 SE – ONE 130 – ONE 130-S – ONE 140 – ONE 140-S
  • XL 2 – XL 325 – XL 325-S – XL 330- XL 330-S – XL 335-S – XL 335 LE – XL 340 – XL 340-S – XL 350T – XL 350M – XL 350 – XXL 530-S – XXL 535-T – XXL 540-S – XXL 550 – XXL 550T 
  • ONE 22 – ONE 22 Europe – ONE Europe 22 Assist – ONE Regional – ONE Regional Assist – ONE V2 – ONE V4
  • PRO 4000 – PRO 8000 
  • VIA 100 – VIA 110 – VIA 120 – VIA 125 – VIA 130 – VIA 135 – VIA 1400 – VIA 1435 – VIA 1435 – VIA 1500 – VIA 1535 – VIA 1600 
  • XL Regional Assist – XL Europe 22 Traffic  – XL Regional – TomTom XL Regional Traffic


Bent u niet zeker of de houder op uw navigatie systeem past? Kijk even op de achterkant en als uw TomTom een rondje op de achterkant heeft….dan past de houder wel!

Naast de houder, hebben wij meerdere accessoires voor uw TomTom, denk dan aan een TomTom oplader, maar ook aan TomTom oplaadkabel.

Met de TomTom autolader gebruikt u de sigarettenaansteker in de auto voortaan eenvoudig voor het opladen van uw navigatie systeem. Steek de autolader in de sigarettenaansteker en uw navigatie wordt snel en veilig opgeladen. Dit maakt de oplader tot een onmisbaar accessoire voor onderweg!

Check nu alle TomTom accessoires en andere aanbiedingen op Smartphonecases.nl 

Navigatie oplader nodig? Bekijk uitgebreid assortiment op de nieuwe website!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at april 28, 2018

Category: Telefonie

Het downloaden van watchOS-software naar uw Apple Watch is een enorm langzaam proces. Het kan tussen een half uur tot een uur of langer duren om een watchOS-software-update naar uw pols te sturen. Omdat het zo’n trage ervaring is, probeer ik mijn horloge alleen te updaten als ik er zeker van ben dat ik het een paar uur niet ga gebruiken, net voordat ik op bed lig. De exacte hoeveelheid tijd die nodig is om het installatieprogramma naar uw pols te sturen, is afhankelijk van de grootte van de watchOS-software-update die u installeert, het model van uw Apple Watch (nieuwere modellen maken gebruik van betere processoren die veelvoorkomende handelingen uitvoeren), netwerkinterferentie en de veel factoren die de draadloze gegevensoverdracht beïnvloeden. Zou het niet geweldig zijn als er een manier was om het uiterst trage proces van het verzenden van de watchOS-installatiebestanden naar je Apple Watch drastisch te versnellen?

Over het versnellen van Apple Watch-updates

Ik zal je een geheim vertellen: door de Bluetooth-schakelaar naar de UIT-positie te schuiven in Instellingen → Bluetooth op je iPhone worden de WatchOS-software-updates drastisch versneld. Maar waarom versnelt het uitschakelen van Bluetooth het updateproces?  Omdat Apple Watch standaard zoveel mogelijk prioriteit geeft aan Bluetooth via Wi-Fi om zoveel mogelijk stroom te besparen. Hoewel Bluetooth minder stroom verbruikt dan wifi, is het protocol aanzienlijk trager in termen van gegevensoverdracht dan de meeste Wi-Fi-netwerkstandaarden. Als u Bluetooth op het juiste moment op uw gekoppelde iPhone uitschakelt, zal uw Apple Watch verbinding maken met uw iPhone via het snellere wifi-protocol. In tegenstelling tot andere Apple-apparaten, downloadt uw Apple Watch WatchOS-updates niet zelf. Het bijwerken van je horloge gebeurt via de begeleidende Watch-app op je gekoppelde iPhone. Uw telefoon downloadt de nieuwste watchOS-update en verzendt het installatieprogramma draadloos naar uw pols. Het verzenden van zoveel gegevens via Bluetooth is krankzinnig-watchOS-updates wegen doorgaans ergens tussen een paar honderd megabytes tot meer dan een gigabyte. Als u de zwakste schakel maakt (het installatieprogramma naar uw horloge stuurt) door Bluetooth tijdelijk uit te schakelen, wordt het bijwerken aanzienlijk langzamer. U moet Bluetooth echter op een bepaald moment uitschakelen tijdens het updateproces.

Hoe Apple Watch-updates kunnen worden versneld

Zoals ik al zei, Apple Watch-software-updates worden afgehandeld door de Watch-app op je gekoppelde iPhone. Het haalt onder andere automatisch de nieuwste watchOS-software op bij Apple-servers zodra deze beschikbaar komt om te downloaden.

De Watch-app stuurt vervolgens via de ether het gedownloade installatiebestand naar uw draagbare apparaat met pols. Het horloge neemt het vanaf daar, het uitpakken van het installatieprogramma en het toepassen van de update.

1) Zorg ervoor dat uw Apple Watch op de oplader staat, voor minstens 50% is opgeladen en zich op een paar centimeter van uw gekoppelde iPhone bevindt. Controleer nogmaals of wifi en Bluetooth zijn ingeschakeld op zowel je telefoon als horloge.

2) Open de Watch-app op uw gekoppelde iPhone.

3) Tik op het tabblad Mijn horloge.

4) Tik op Algemeen.

5) Tik op Software-update.

TIP: als uw iPhone al de nieuwste watchOS-update op de achtergrond heeft gedownload, ziet u een rode badge op het pictogram van de Watch-app op uw startscherm en in de app.

TIP: schakel Bluetooth niet uit via het Control Center, want dat zal niet werken vanwege de grote veranderingen in hoe deze wissels werken in iOS 11.

11) Bluetooth is nu volledig uitgeschakeld op uw iPhone.

Gegevensoverdrachten en speciale Continuity-functies zoals AirDrop en Apple Watch-connectiviteit zullen niet langer werken. Dit is geen probleem: Apple Watch ondersteunt bepaalde functies via Wi-Fi-verbindingen, zelfs wanneer Bluetooth is uitgeschakeld.

Schakel over naar de Watch-app en ga naar het scherm Mijn horloge → Algemeen → Software-update.

12) Er verschijnt een bericht, waarin u wordt geadviseerd opnieuw verbinding te maken met uw horloge.

Tik op Annuleren om verder te gaan.

U ziet mogelijk ook een bericht met de melding “Verifiëren …”

Dit is om aan te geven dat de Watch-app de cryptografische handtekening van de gedownloade software verifieert om ervoor te zorgen dat de watchOS-update een legitiem stukje software is waaraan niet is geknoeid.

Met het watchOS-archief uitgepakt op uw horloge, start u de app Instellingen opnieuw en schakelt u Bluetooth opnieuw in. Vervolgens keert u terug naar het watchOS-installatiescherm in de Watch-app.

14) Tik op Installeren in de Watch-app.

Als u om uw toegangscode voor de iPhone of de toegangscode van Apple Watch wordt gevraagd, voert u deze in.

15) Wacht tot het voortgangswiel op je horloge verschijnt. Je iPhone is niet langer nodig voor de rest van het watchOS-updateproces, dus het is nu veilig om de Watch-app te sluiten.

Houd er rekening mee dat het enkele minuten tot een uur kan duren voordat de update op het horloge is geïnstalleerd, afhankelijk van uw exacte Apple Watch-model, de updategrootte en meer.

Ik weet dat het afsluiten van Bluetooth een goedkope truc is.

In feite weten veel mensen wat de correlatie is tussen de Bluetooth-doorvoer en de update-snelheid van watchOS. Maar, geloof me: zodra je deze eenvoudige truc uitprobeert, installeer je nooit Apple Watch-software-updates via Bluetooth opnieuw – en je kunt me daarover citeren.

13) Aangezien Bluetooth niet beschikbaar is, valt de Watch-app terug op uw Wi-Fi-thuisnetwerk, op voorwaarde dat zowel uw horloge als uw telefoon beschikken over Wi-Fi ingeschakeld in Instellingen en verbonden zijn met hetzelfde lokale netwerk.

De geschatte resterende tijd moet aanzienlijk dalen als een direct gevolg van het gebruik van het veel snellere wifi-protocol dan het trage, onbetrouwbare Bluetooth-netwerk. Apple dwingt Bluetooth af op het horloge omdat Wi-Fi-radio’s meer stroom verbruiken.

Wanneer een bericht met de melding “Voorbereiden …” boven aan het scherm verschijnt, is het watchOS-installatieprogramma met succes naar uw horloge verzonden. Apple Watch is nu bezig met het uitpakken van het installatieprogramma.

Wilt u nog leuke  Apple watch bandjes kopen? Ga dan naar de Watchbandjes-shop

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 11, 2015

Category: Telefonie

Tags: ,

Als ondernemer is er veel waar je rekening mee moet houden. Vooral voor een startende ondernemer kan het lastig zijn om alles overzichtelijk te houden. Je kunt helaas niet altijd rekening houden met ongeplande telefoontjes. Maar je wilt toch graag altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Telefoontjes zijn misschien niet altijd belangrijk, maar zijn ook niet te negeren. Een vergadering is misschien lang niet net zo belangrijk als het telefoontje, maar negeren is ook weer geen optie. Je kan ook lastig weglopen wanneer je in een belangrijke vergadering zit. Een gemiste oproep riskeren is het niet waard.

 

De meeste simpele en effectieve optie is om gebruik te maken van een antwoordservice. Tussen 08:00 en 18:00 kan de telefoon altijd opgenomen worden, maar dat is nog lang niet alles. Een telefoonservice geeft een klant niet constant een willekeurige callcenter medewerker die de telefoon opneemt. De klant zal altijd dezelfde telefoniste aan de lijn krijgen. Jouw telefoniste is helemaal op de hoogte van jouw onderneming en weet wat je wensen zijn. Zo worden de klanten behandeld zoals je ze het zelf zou doen. Een leuk extraatje is dat de klanten zullen denken dat je een eigen receptioniste hebt. In geval van veranderingen in je onderneming kun je direct contact met de telefoniste opnemen. Dit kan per mail of telefonisch. Zo weet je zeker dat er geen fouten gemaakt kunnen worden.

 

Natuurlijk moet er doorgegeven worden wat er nou besproken is in het telefoongesprek. Om dat te verhelpen ontvang je bij van je telefoniste een gesprek verslag per mail. Hier staat alles in wat er besproken is in het telefoongesprek. U hoeft natuurlijk ook niet alles door te schakelen. Je kunt de doorschakeling stoppen wanneer u dat wenst. Een vakantie weg is dus geen probleem. Enigste wat u niet moet vergeten is de telefoon weer terug te schakelen.

 

Bezoek de website voor : meer informatie