Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Bedrijven

Unieke kantoorruimte in Duiven bij Franklin Business Center

Franklin Business Center is gevestigd in Duiven, wat op een loopafstand van het station is. Het gebouw biedt kantoorplekken aan, wat eventueel ingericht voor jou kan worden. Zelf heb je de ruimte om 7 dagen in de week en 24 uur per dag aan de slag te gaan. Je hebt dus onbeperkt toegang tot het pand, zowel s´avonds en in het weekend. Franklin Business Center beschikt over een ingerichte keuken voorziening, is er meerdere malen per week schoonmaak van jouw kantoor en hebben de ruimtes een luchtbehandelingssysteem en airco installatie.

Bedrijfsverzamelgebouw

Het pand werd gebouwd in 1996. Jos  is sinds 2008 eigenaar van het gebouw. Franklin Business Center werd ingericht als een verzamelgebouw voor bedrijven. Sindsdien is het een locatie voor kantoorhuisvesting aan dienstverlenende organisaties. Het beheer en de kwaliteit van alle ondersteuningen zijn in vertrouwde handen van Jos.

Veel organisaties huren al jaren ruimte in het gebouw. Franklin Business Center biedt in dat geval aanvullende ruimte, waardoor de organisaties kunnen blijven ondernemen. De organisaties die in het pand zitten kunnen veel met elkaar verschillen.

Faciliteiten

Franklin Business Centerbiedt de volgende faciliteiten aan: Parkeren, Fietsenstalling, Schoonmaak, Centrale ruimte, Keukenvoorziening, Invalidentoilet, Airco, Wachtruimte, Onbeperkt toegang, Beveiliging, Telefonie en internetvoorziening. Kortom wil je als bedrijf hier vestigen dan zijn er voldoende mogelijkheden om je bedrijf verder te laten groeien. Het is niet voor niets dat de meeste bestaande bedrijven na verloop van tijd meer ruimte huren. Groeien en de flexibiliteit om ook je bedrijfsruimte hier in mee te laten gaan is natuurlijk prettig voor veel ondernemers. Bovendien is de Franklin mooi centraal gelegen in Duiven waar veel mogelijkheden zijn om als ondernemer business te doen. Naast de vele bedrijven die in Duiven zijn gevestigd is er ook een actief zakelijk circuit. Naast de mede huurders worden er ook vaak bedrijfsmatige activiteiten georganiseerd. Kortom kom gerust een kijkje nemen bij Franklin Business Center in Duiven.

 

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie