Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Telefonie

Telefoonhouder en accessoires voor onderweg!

Bent u op zoek naar een goede en stevige houder voor in de auto? Dan bent u op het goede webadres! Onze universele houders passen i.c.m. recente smartphones. Gebruik de houder om bijvoorbeeld je Apple iPhone 13 voor de ventilatierooster te bevestigen. Bevestig de houder met sterke klemmetjes aan je dashboard. U kunt nu veilig op weg navigeren.

Binnenkort op vakantie? Niks is vervelender als u niet makkelijk kunt navigeren, voordeel van onze houder is dat u hem bijna overal kunt bevestigen. 

Voordat u vertrekt, is het handig om uw smartphone eerst goed te bevestigen en aan de lader te zetten.

Verschillende modellen

Er zijn echter veel meer modellen telefoonhouders met verschillende bevestigingsmogelijkheden zoals een zuignap, schroefbevestiging of via het ventilatierooster. De zuignap is makkelijk te bevestigen via een draaibeweging aan het bevestigingspunt. De houder zelf past zich flexibel aan, aan de smartphone die erin geplaatst wordt. De magnetische telefoonhouder werkt door middel van een magneet die bevestigd moet worden op de achterkant van de telefoon. Magneet plaatst u tussen uw hoesje en uw telefoon. De houder die zelf ook een magneet heeft, trekt het andere magneet aan en zo blijft uw device stevig aan het luchtrooster van de auto kleven. Ook zijn de telefoons flexibel te bewegen door middel van een verstelbare arm in deze houders. 

Ben je een sporter en zoek je een houder die op de arm te bevestigen zijn? Dan kunt u het beste een sportarmband nemen, lekker makkelijk te bevestigen door middel van een klitteband. Maar ben je een fanatieke fietser, dan is een fietshouder de oplossing. Ze zijn geschikt voor vele soorten sturen en makkelijk te installeren. De haken klemmen stevig op de stuur zodat trillingen, schokken, regen, modder of stof geen probleem moet zijn.

Bent u niet zeker of uw telefoon past? Kijk even naar uw telefoon afmetingen….maar alle smartphones to 6.7 inch schermgrootte passen perfect.

Naast de houder, hebben wij meerdere accessoires voor telefoons en tablets, denk dan aan opladers, screenprotectors en exclusieve telefoonhoesjes.

Wilt u uw device in de auto opladen? Dan gebruikt u de sigarettenaansteker in de auto en uw telefoon wordt in no-time opgeladen. Dit maakt de autolader tot een onmisbaar accessoire voor onderweg! Heb je toevallig geen stekker in de buurt, dan is ons advies om een powerbank aan te schaffen. Je hebt dan altijd stroom bij je in een kleine externe accu. Deze moet u wel vooraf opladen voor gebruik.

Check nu alle accessoires en andere aanbiedingen op Smartphonecases.nl  De webshop in goedkoopste accessoires en top service! Betaal veilig met iDeal, Paypal, Mastercard of via bankoverschrijving en je bestelling is binnen 48 uur op je mat! 

Bezoek de website voor : meer informatie