Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Gezondheid

Thuis tandenbleken met deze veilige Tandenbleekset

Thuis tandenbleken met deze veilige Tandenbleekset

Wittere tanden thuis eenvoudig te realiseren

Natuurlijk wilt u een goede indruk maken op anderen. Uw uitstraling is daarbij van cruciaal belang, met name uw gezicht is uw visitekaartje. Een mooi, stralend wit gebit hoort daar zeker bij. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een witter gebit door anderen niet alleen knapper, maar ook slimmer, betrouwbaarder en succesvoller worden ingeschat. Dit heeft niet alleen te maken met de stijging van uw zelfvertrouwen met een wittere lach. Goede reden dus om met een goed verzorgde, witte lach door het leven te gaan.

De beste tandenbleekset

Uiteraard kunt u geen rode wijn, koffie en andere voedingsmiddelen meer nuttigen die de tanden doen verkleuren. Fanatiek poetsen met een whitening tandpasta draagt ook een steentje bij. Maar de meest effectieve oplossing is het bleken van uw tanden. Inmiddels is tandenbleken zo ingeburgerd, dat je er al lang niet meer voor naar de mondhygiënist of tandarts hoeft. Echter, er zijn zoveel producten op de markt waarvan de kwaliteit te wensen overlaat, dat veel mensen dit toch door een professional laten doen in plaats van thuis hun tanden witter maken. Met de Witter Gebit™ Tandenbleekset hoeft dat echter niet. Deze nieuwste innovatie op het gebied van tanden bleken is één van de meest effectieve op het moment. Ze is volkomen veilig doordat ze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Een goede, veilige tandenbleekset kopen was nog nooit zo makkelijk.

Zelf tanden bleken met de Witter Gebit Tandenbleekset

Naast een flexibel bitje om comfortabel uw tanden te kunnen bleken, bestaat de set ook uit drie whitening gels, een kleurenpalet en blauw LED-licht. In de meegeleverde handleiding staat in eenvoudige taal uitgelegd hoe u uw gebit snel en eenvoudig kunt bleken. Dit werkt het best als u tijdens de behandeling geen dranken als rode wijn en koffie nuttigt e de instructies goed opvolgt. Het bleken van de tanden is volledig pijnloos en veilig en deze set is voldoende om de tanden in 6 behandelingen van 10 minuten per dag tot wel 6 tinten lichter te maken.
De originele Witter Gebit™ Tandenbleekset kunt u enkel verkrijgen op de webshop van Witter Gebit (www.wittergebit.nl)