Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Gezondheid

Ga voor veiligheid en kies ervoor om een labjas/ stofjas te kopen

In bepaalde sectoren is het dragen van labjas verplicht, deze moet je beschermen tegen gevaarlijke stoffen. Voor het veilig uit kunnen voeren van werkzaamheden maar ook ter bevordering van persoonlijke hygiëne is een labjas verplicht. Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel en modieus zijn. Wil je een hippe stofjas met leuke kleuren kopen? Dan zit je hier goed! In het assortiment van WomenWorks vind je een uitgebreid aanbod aan werkkleding zodat iedereen veilig, verantwoord en comfortabel kan werken.  

Geen standaard maar een kleurrijke en hippe stofjas kopen

Wil je geen standaard witte jas maar wil je juist een gekleurde labjas kopen? Bekijk dan het assortiment van WomenWorks en vind die leuke labjas waar jij naar op zoek bent! Leuk wanneer je bijvoorbeeld met kinderen werkt of wanneer je wilt opvallen op de werkvloer. Labjassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat iedereen hier een labjas vindt. Tegenwoordig hoeft een stofjas niet meer voor 100% uit katoen te bestaan. Uit onderzoek blijkt dat een combinatie van katoen en polyester steviger en veiliger is dan enkel katoen. Daarom vind je in het assortiment diverse jassen van deze combinatie stoffen.

Eenvoudig en veilig online bestellen

Heb je de ideale jas gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig online in de webshop. Met enkele muisklikken kun jij jouw stofjas veilig online kopen. Is jouw jas op voorraad? Dan heb je deze al binnen een of twee werkdagen in huis. Voor meer informatie over het assortiment kan je altijd contact opnemen. De producten voldoen aan de alle veiligheidseisen en zijn van uitstekende kwaliteit. Elke jas is uitvoerig getest op diverse chemicaliën, zuren en zelfs vuur.  Zo weet je zeker dat de kleding die jij aanschaft ook echt veilig is. Naast labjassen vind je hier alle kleding om veilig en comfortabel op de werkvloer te staan.