Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Gezondheid

Gezichtsmasker bedrukken

U bent dus op zoek naar promotionele producten voor de algehele hygiëne of essentiële items die nuttig zijn om mensen weer aan het werk te brengen.

Dit bericht is bijgewerkt omdat 2020 – meer dan enig ander jaar – heeft aangetoond dat het belangrijk is om de nieuwste promotieproducten te kennen die nuttig zijn, werknemers helpen beschermen zoals herbruikbare gezichtsmaskers en toch merk herkenning bieden.

Het zal even wennen zijn aan al deze nieuwe veiligheidsmaatregelen als we weer aan het werk gaan. Misschien heb je zelfs het gevoel dat het je eerste dag is als je een plekje zoekt in de vergaderzaal of een outfit uitkiest om te dragen.

Daarom hebben we de meest nuttige gezondheidsartikelen onderzocht om de terugkeer naar kantoor een beetje gemakkelijker en veiliger te maken.

Wat zijn de meest nuttige promotieproducten voor de gezondheidszorg in 2021?

  1. Touch- gereedschap

  2. Gezichtsmasker

  3. Lunch tas met ritssluiting

  4. Power Bank

  5. Hot/cold pad

  6. Natte doekjes in pakje

  7. Roestvrijstalen thermosbeker

  8. Afsluitbare lunchbox

  9. Intrekbare badgehouder

  10. Desinfecterende handgel

 

Bekijk wat elk item zo handig maakt om veilig terug te keren naar kantoor.

1. Touch-tool

De TouchTool zegt: “Blijf achteruit!” tegen ziektekiemen die je proberen te raken. Deze handige tool is een giveaway die elke dag meerdere keren wordt gebruikt. De Touch Tool raakt alle ziektekiemen voor u – deurklinken, boodschappentassen, brievenbussen, toilet handvatten en meer!

2. Herbruikbaar gezichtsmasker

Ik weet zeker dat je het mondkapje inmiddels wel kent. Dit 2-laags, wasbare en herbruikbare mondkapje is een essentieel product om medewerkers weer op kantoor te krijgen.

3 Lunchtas met ritssluiting

Iemand een stukje appel? Er is geen betere manier om de dag door te komen dan een paar snacks aan je zijde te hebben. Afsluitbare tas is perfect voor het inpakken van verse lunches en snacks..

4. Aluminium Slanke Power Bank

Bevrijd uzelf van het stopcontact of voorkom dat clusters telefoons direct naast elkaar worden opgeladen. De Aluminum Slim Power Bank is duurzaam, slank en compact en zal dagelijks door werknemers worden gebruikt om overal oplaadvermogen te hebben.

5. Aqua Pearls Warm /Cold Pack

Nadat je zo lang vanuit huis hebt gewerkt, ben je misschien vergeten hoe vermoeiend het kan zijn om je werktas rond te sjouwen tijdens je woon-werkverkeer. De Hot/Cold Pack biedt verlichting van pijn. Plaats de verpakkingen in de vriezer of magnetron voor de gewenste temperatuur. Om te hergebruiken, gewoon schoon te maken met milde zeep en water.

6. Natte doekjes in blister

Zeg vaarwel tegen de gemeenschappelijke tissuedoos! Dit pakje met vochtige doekjes is een ideaal product om aan werknemers te geven, zodat ze niet in dezelfde doos grijpen. Elk pakket, verkrijgbaar in verschillende kleuren, bevat 10 vochtige tissues. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het pakje gemakkelijk in zakken of tassen past – waardoor het een nuttige en geweldige manier is om merkbekendheid te verspreiden.

7. Roestvrij staal thermosbeker

Sommige kantoren zijn overgestapt op het meenemen van een eigen drinkfles om te voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden. Werknemers zullen de roestvrijstalen reisbeker waarderen die dranken warm of koud houdt als ze weer van en naar het werk pendelen.

8. Afsluitbare lunchbox

Oh, hoe ver is de wereld gekomen sinds we de boterhammen meenamen in plastic zakjes! Maak van uw pauze een echte lunch door uw lekker luch goed te verpakken in de mooie broodtrommels en lunchdozen die er te koop zijn. Diverse modellen beschikbaar, sommigen standaard met bestek of een koelelement.

9. Intrekbare badgehouder

Laten we eerlijk zijn, je hebt waarschijnlijk je badge niet bij je terwijl je vanuit huis werkt. En de gewoonte om je ID bij je te houden is misschien een beetje moeilijk om opnieuw op te starten.

10. Desinfecterende handspray

Desinfecterende handgel en handspray gebruiken is tegenwoordig ongeveer net zo gewoon als je handen goed wassen. Voorkom de verspreiding van ziektekiemen altijd en overal met deze antibacteriële desinfecterende handspray.

Promotionele producten die de hygiëne verbeteren helpen werknemers weer op kantoor te komen. Net zoals je je moest aanpassen aan thuiswerken, moet je je aanpassen aan het weer op kantoor zijn.

En het zal heel anders zijn. De nieuwe richtlijnen en vereisten zullen onze routines een beetje veranderen, maar dat betekent niet dat het veel tijd in zich moet opnemen of extreem lastig moet zijn.

Deze handige promoproducten maken het veiliger en makkelijker om medewerkers weer op kantoor te krijgen.

Bezoek de website voor : meer informatie