Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Beauty en verzorging

Intensive wimperverf kopen

Via Amavi, groothandel voor PMU-salons, is het mogelijk om Intensive wimperverf te kopen. Dezewimperverf is een kleurstof die wordt gebruikt om de wimpers te kleuren. Het is een tijdelijke kleur die na een paar weken vervaagt, waardoor het nodig is om de verf regelmatig opnieuw aan te brengen. Het kan worden aangebracht met een borstel of een wattenstaafje. Deze verf is eventueel ook te gebruiken voor de wenkbrauwen. 

Zodra dit product op de wimpers is aangebracht lijken deze een stuk voller en langer. Het aanbrengen van deze verf duurt voor de wenkbrauwen gemiddeld 10 minuten en voor de wenkbrauwen maar 3 minuten. 

Geniet ook van vollere en langere wimpers

De Intensive wimperverf welke bij Amavi te verkrijgen is kan zonder problemen gebruikt worden. Behalve dat de wimpers voller en langer lijken, blijft dit tot wel zes weken zitten. Zwemmen of onder de douche gaan zal geen probleem zijn, want deze make up geeft geen uitloop problemen.

Amavi heeft diverse producten in het assortiment om een mooie uitstraling te krijgen. Van Intensive wimperverf tot diverse andere beauty producten. Dit bedrijf is een groothandel speciaal voor PMU-salons, schoonheidsspecialisten en huidklinieken. Online zijn diverse producten te vinden die besteld kunnen worden. Mocht hier een product ontbreken, neem dan contact op met Amavi. Zij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.  

Wil jij meer weten over de producten van Amavi, neem dan contact op met dit bedrijf. Of bekijk de webshop. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis zo geen enkel nieuws.