Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is een Roof Boxer V8 Motorhelm?

Motorhelmen zijn een veiligheidsuitrusting die in veel landen verplicht is. Ze zijn meestal gemaakt van hard plastic en schuim. De helm bedekt het hoofd en beschermt de schedel tegen verwondingen door slagen, puin en impactkrachten af te weren. Motorhelmen zijn ontworpen om het hoofd van de berijder te beschermen tijdens een ongeval of aanrijding. Ze absorberen de energie van een botsing met een vast voorwerp of een ander voertuig, zodat het hoofd geleidelijk vertraagt in plaats van plotseling, wat letsel voorkomt of vermindert en beschermt tegen hersenletsel dat kan leiden tot overlijden of blijvende invaliditeit. Een bekend type motorhelm is de Roof Boxer V8. Onderstaand lees je onder andere over de voordelen van deze helm, net als de kosten. 

De voordelen van een Roof Boxer?

De voordelen van het dragen van een motorhelm zijn onder meer: bescherming tegen hoofdletsel en overlijden, bescherming tegen hersenletsel, bescherming tegen nekletsel en bescherming tegen ruggenmergletsel. De Roof Boxer V8 heeft ook haar specifieke voordelen. Zo kan de kinbak volledig naar achter worden geklapt, en zitten in deze kinbak ook verschillende luchtinlaten. De binnen voering van deze motorhelm is uitneembaar, waardoor je hem af en toe kunt wassen. Het grootste voordeel? De Roof Boxer V8 is geschikt voor brildragende motorrijders! 

 

Hoeveel kost een Roof Boxer V8 Motorhelm?

De kosten van een motorhelm variëren van 50 tot 600 euro, afhankelijk van de kwaliteit en functies. De prijs van een motorhelm is afhankelijk van het materiaal en de stijl. De goedkoopste zijn gemaakt van plastic, terwijl de duurste zijn gemaakt van koolstofvezel. De kosten van een motorhelm zijn ook afhankelijk van waar je hem koopt. De kosten van een Roof Boxer V8 helm liggen tussen de 50 en 600 euro. Een helm van dit soort kaliber kost gemiddeld zo’n 300, afhankelijk van waar je hem besteld. Het is dus een kwalitatief goede helm, voor een gemiddelde prijs. 

 

https://www.harliepleats.nl/motorhelmen/roof-boxer-v8-full-black/