Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Bedrijven

De oplossing tegen rimpels

Rimpels zijn een verschijning dat naar mate de leeftijd vordert steeds vaker voorkomt. Hoe ouder je wordt hoe meer rimpels er zullen ontstaan. Het ontstaan van deze rimpels laat een persoon er ouder en slechter uit zien, voor veel mensen is het een confrontatie om in de ochtend in de spiegel te kijken voordat zij naar werk gaan. De confrontatie om je eigen gezicht in de spiegel te zien kan een negatieve invloed hebben op het gedrag en humeur. Dit negatieve gedrag of slechte humeur is het begin van de voorkomende stress dat juist meer rimpels oplevert. De confrontatie in de spiegel kan een zo grote negatieve invloed hebben dat mensen niet meer tevreden over hun eigen lichaam zijn, onbewust ga je de gehele dag er over zitten nadenken.

Er zijn manieren om de rimpels te laten verdwijnen en het is mogelijk om rimpels verwijderen zonder operatie, dit heet de rimpelbehandeling met fillers. Dit is een behandeling dat er hyaluronzuur in het lichaam wordt geïnjecteerd om rimpels te voorkomen of tegen te gaan. Hyaluronzuur komt in het lichaam van de mens voor en maakt elastine en collageen aan, naar mate de leeftijd verstrijkt neemt de collageen en elastine in het lichaam af. Door het injecteren van hyaluronzuur maakt het lichaam weer nieuwe collageen en elastine aan. De rimpelbehandeling met fillers kan toegepast worden op iedere rimpel over het gehele lichaam.

Er bestaan een aantal gespecialiseerde bedrijven die plastische chirurgie aanbieden waar ook de rimpelbehandeling met fillers van toepassing is. De plastische chirurgie heeft de laatste jaren een sprint gemaakt op het gebied van ontwikkeling en uitvoeren van plastische chirurgie, er zijn op dit moment veel behandelingen mogelijk. De volgende behandelingen zijn mogelijk; een wenkbrauwlift, kraaienpootjes verminderen, mondhoeken liften, kaaklijn strak maken, neus recht maken, wallen corrigeren, lipvulling en de kin gelijk maken.

Bezoek de website voor : meer informatie