Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

Klassieke en moderne kachels

Kachels

Kachels ouderwets? Niets is minder waar. Er zijn ook kachels voor heel moderne designs verkrijgbaar. Dus ook voor een modern interieur kunt u kiezen voor de behaaglijke warmte van een kachel. Kies dan bijvoorbeeld voor een vierkant exemplaar, eentje met een strak design of een kachel die aan de muur boven de grond wordt bevestigd.

Ons bedrijf heeft de mooiste kachels voor uw interieur. In onze showroom verkopen wij hout- en gaskachels die prima passen in een modern interieur. Wilt u ook genieten van de fijne warmte van een kachel in uw woonkamer, neem dan alvast een kijkje op onze bedrijfswebsite voor een indruk van ons aanbod.

Vaak zie je dat verkooppunten van kachels alleen de kachel verkopen. Maar vergeet u niet dat de kachel ook vervoert moet worden, geplaatst moet worden en een rookkanaal nodig heeft om de rook of gasdampen af te voeren. Ons bedrijf biedt dit volledig pakket wel. Kom langs of neem contact op bij vragen of kijk alvast op onze bedrijfswebsite.

De grootste keuze in kachels treft u aan bij Haardencentrum Hoevelaken:

• Bekijk vooral onze aanbiedingen

• Economisch verantwoord opstoken

• Zeer ruime keus in kachels

Besparen op de aankoop van een hout- of gasgestookte kachel doet u natuurlijk bij Haardencentrum Hoevelaken. Op een aantal van onze kachels kunt u tot wel honderden euro’s korting op de verkoopprijs krijgen. Alle kachels die we in de aanbieding hebben wij op onze bedrijfswebsite voor u op een rijtje gezet.

Een sfeervol brandende kachel is het middelpunt van uw woning. Geniet van knisperend houtvuur in een echte houtgestookte kachel. Of kies voor gemak en sfeer van een gaskachel. Welk type u ook zoekt, bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u een uitgebreid assortiment kachels. Op onze bedrijfswebsite en in onze showroom vindt u de mooiste collectie kachels.

Op zoek naar een sfeervolle en betaalbare kachel? Hier bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u kachels in alle soorten, maten en prijsklassen. Wat ze gemeen hebben? Allen staan ze garant voor een warm en sfeervol huis. Een andere overeenkomst tussen al onze kachels is dat ze modern, veilig en eenvoudig te installeren zijn.

Klassieke en moderne kachels

Kachels maken de koude en donkere dagen sfeervol en comfortabel. Haardencentrum Hoevelaken heeft een groot aanbod aan hout- en gaskachels. Hiermee stookt u milieubewust met de gezelligheid van een knapperend vuurtje van de houtkachel en het hoge rendement van de gaskachel. Voor meer informatie kunt u op onze site terecht.

Bij ons bedrijf vindt u een grote collectie kachels met veel variatie. Op onze van veel foto’s voorziene site kunt u zien dat bij ons voor elk type interieur wel een prachtig model verkrijgbaar is. Modern, klassiek, vrij hangend, draaibaar, alles is mogelijk. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Wilt u een kachel, maar weet u nog niet welke? Neem dan een kijkje op onze site. Haardencentrum Hoevelaken heeft een zeer ruim aanbod aan kachels. Alle soorten, merken en maten zijn via ons bedrijf verkrijgbaar. Kom gerust een kijkje nemen in de showroom. Bij twijfel of vragen, we staan voor u klaar. Ons bedrijf biedt een uitgebreide keus in kachels:

• Onze kachels hebben een hoge warmteopbrengst

• Ons assortiment in kachels is ongeevenaard

• We leveren houtkachels, gaskachels en rookkanalen

Een fraai afgewerkte houtkachel met glas rondom is behalve een gezellige bron van warmte, ook een betoverende lichtbron. De showroom van ons bedrijf bevat een omvangrijke collectie van deze en andere kachels. Wij staan tot uw dienst op werkdagen en op zaterdag. Kijk op onze site voor de adresgegevens.

Het voordeel van een kachel is dat deze, in tegenstelling tot haarden, zonder ombouw geplaatst kunnen worden. Terwijl een kachel evenveel warmte en gezelligheid met zich meebrengt en ook nog eens goedkoper en makkelijker te plaatsen is. Twijfel daarom geen seconde en koop een kachel bij Haardencentrum Hoevelaken. Kijk nu op Onze site voor meer informatie.

In de showroom van ons bedrijf vindt u de meest uiteenlopende modellen hout- en gaskachels. Onze vrijstaande kachels nemen weinig ruimte in en zijn daarom zelfs geschikt voor kleinere ruimtes. Kijk op onze site welk model u het meest aanspreekt en vraag onze deskundige medewerkers in onze showroom om verder advies.

Een warme sfeer voor elke woonruimte

De kachels van ons haardencentrum zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Onze gas- en houtkachels zijn op onze bedrijfswebsite en in onze showroom te bezichtigen. We installeren de kachel met ons eigen installatieteam en we houden hierbij rekening met uw wensen, waar veiligheid bij ons voorop staat.

Haardencentrum Hoevelaken heeft de mooiste kachels voor uw interieur. In onze showroom verkopen wij hout- en gaskachels die prima passen in een modern interieur. Wilt u ook genieten van de fijne warmte van een kachel in uw woonkamer, neem dan alvast een kijkje op onze bedrijfswebsite voor een indruk van ons aanbod.

U bent op zoek naar moderne kachels of haarden voor in uw nieuwe hotel of woning? Neem contact op met Haardencentrum Hoevelaken en raadpleeg onze bedrijfswebsite. Al jaren installeren wij kachels en haarden aan huis. Wij adviseren in rookkanalen, energiebronnen en isolatie. Kijk bij ons haardencentrum.

Kachels te kust en te keur bij Haardencentrum Hoevelaken:

• Ons aanbod betreffende kachels is onovertroffen

• We leveren houtkachels, gaskachels en rookkanalen

• Onze kachels hebben een hoge warmteopbrengst

Beleef de nostalgie met een originele houtkachel van Haardencentrum Hoevelaken. Met onze kachels verwarmt u op een milieubewuste manier uw woning. U zult merken dat een kachel van ons haardencentrum de ambiance in uw woning verhoogt maar uw energierekening verlaagt. Lees meer over de voordelen van een houtkachel op onze bedrijfswebsite.

Het installeren van kachels is een specialistisch karwei dat vakkundig uitgevoerd dient te worden in verband met brandgevaar en dergelijke. Een van onze deskundige installatie teams komt uw nieuwe kachel graag bij u thuis installeren zodat u maximale zekerheid hebt dat uw kachel veilig en volgens de voorschriften wordt geinstalleerd.

Na een bezoek aan de showroom of aan de bedrijfswebsite van Haardencentrum Hoevelaken, zult u er van overtuigd zijn dat ook voor uw inrichting en stijl een kachel te verkrijgen is. De kachels van Haardencentrum Hoevenlaken zijn voor zowel de klassieke als de moderne inrichting te verkrijgen en laten uw woning baden in sfeer en warmte.

Bezoek de website voor : meer informatie